Filmhuis Stiens

in MFC de Skalm te Stiens, Pyter Jurjensstrjitte 17, 9051 BR Stiens

Films waar je over napraat, of alleen stil van wordt....

Filmhuisnieuws

EINDE SEIZOEN AANBIEDING DVD's

16-10-2017

Onderstaande speelfilms werden het afgelopen seizoen vertoond in Filmhuis Stiens. De DVD's worden u door het filmhuis tegen een gereduceerde prijs te koop aangeboden. Door één of meerdere DVD's te kopen steunt u het filmhuis. Bestellen kunt u via de bestelknop rechtsonder op deze pagina.

EINDE SEIZOEN AANBIEDING: STAPEL PRIJZEN:
1 DVD € 5,00; 2 DVD's € 8,00; 3 DVD's € 10,00

Hidden Figures€ 5,00
The Idol€ 5,00
The Big Sick€ 5,00
Miracles from Heaven€ 5,00
Retour en Bourgogne€ 5,00
Loving€ 5,00
Tulipani€ 5,00
Una Muijer Fantástica€ 5,00
The Beguiled€ 5,00

Uw gegevens worden alleen gebruikt voor de afhandleing van uw bestelling. Zie ook onze privacyverklaring.

Lees verder

Stichting Onbekende Helden

27-02-2016

Al vanaf 2005 biedt het Filmhuis Stiens diverse kortingen op de toegangsprijs aan voor leden van ouderenbonden zoals de ANBO en de PCOB. Ook veteranen krijgen sindsdien op vertoon van hun veteranenpas korting op de toegangsprijs. In het najaar van 2015 werd de landelijke Stichting Onbekende Helden in samenwerking met het Veteraneninstituut opgericht met als doel kortingen te verstrekken aan veteranen, In verlenging van de al bestaande regeling heeft ook het Filmhuis Stiens zich onlangs gemeld voor deelname aan dit  kortingsprogramma om daarmee uiting te geven aan de waardering voor de inzet voor Nederland van (voormalige) militairen. Deelnemende bedrijven en instellingen zijn herkenbaar aan het logo van de stichting.

Stichting Onbekende Helden is een organisatie ontstaan vanuit het bedrijfsleven als praktische uiting van waardering voor onze veteranen die zich hebben ingezet voor de wereldwijde vrede, veiligheid en nationale vrijheid. Een veteraan is een (voormalig) militair die onder oorlogsomstandigheden heeft gediend en/of voor één of meerdere vredesoperaties naar het buitenland uitgezonden is geweest. Die militair kan bij ieder krijgsmachtdeel hebben gediend en zowel in detachementsverband of individueel uitgezonden zijn geweest. De veteranen verdienen deze waardering in de vorm van korting met veteranenpas of steun bij het vinden van een baan.

 

Lees verder